Na turnaji v Říčanech jsme bodovali

Naše přípravka se 18.12.2010 vydala na halový turnaj do Říčan, kde vybojovala krásné druhé místo.
Po prvním zápase FK Kunice - SK Slavia Praha 0:1 byly kluci na obavách jak se turnaj pro kunické borce vyvine, pro trénéry, dá se říct pěkném zápas z obou stran však kluci v závěru zápasu inkasovali a pro postup museli vyhrát zbylé dva zápasy. Avšak porazili jsme v dalším zápase Radošovice dvěma góly ŠTRAJTA 2:0 a domácí Říčanské áčko dvěma góly Lutovského 2:1 a se šesti body, třemi nedanými penaltami a zaváháním slávie, která už v dalších zápasech nebodovala jsme přesto postoupili z prvního místa do semifinále.

V semifinále nás čekaly nevyspytatelné SK Úvaly a byl to boj, kluci makali do poslední minuty, brankář Urban předvedl několik povedených zákroků za sebou a byla vidět jeho chuť do hry, po hvizdu rozhodčího byl stav nerozhodný a nezbylo než zvolit tři hráče, kteří se ujmou trestných kopů.
Jako první kopaly Úvaly a jejich střelec nedal, poté se na značku postavil NONFRIED a potrestal úvalské gólem, úvalští však nedali ani další penaltu a tak je Lutovský svým kopem poslal do boje o třetí místo.
Ve finále jsme začali ve vysokém tempu, zápas byl tak vyhecovaný, že oba týmy jak Kunice tak Radošovice svedli několik nepříjemných zákroků, rozhodčí však měl zápas zcela pod kontrolou. První branku jsme vstřelili my a vedli jsme ve finále 1:0. V druhém poločase na nás Rado vyvinulo takový tlak, že jsme inkasovali hned dvě branky a náš tým už se nezvedl a tak po náročném dni jsme brali schutí stříbro.

Pro mě jako trenéra byl turnaj úspěšný, kluci se bavili celý den, vyhrávalo se, viděl jsem chuť do hry od všech hráčů od první minuty do té poslední a jako minulý turnaj nás svým skandováním KUNICE .... KUNICE, podporovala opět celá hala, což znamenalo, že si nás opět publikum oblíbilo což všechny potěší více než poháry, medaile, diplomy, ten pocit že se lidem váš tým líbí a lidé vám přejí.

Chtěl bych poděkovat všem rodičům i klukům ale i lidem, kteří v Říčanské hale, ale i těm na předchozím turnaji v Kunicích kteří skandovali naše jméno a tlačili tak kluky k lepším výkonům.

Děkuji Jirka Novák (trenér)

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem