Zimní liga: FC Tempo Praha – TJ Kunice

foto ze zápasu FC Tempo Praha – TJ KuniceFC Tempo Praha – TJ Kunice 3:6 (1:5)

Ani v nedělním utkání proti Tempu jsme zdaleka nebyli kompletní a tak jsme se trošku obávali, aby průběh zápasu nebyl jednoznačný ve prospěch našeho soupeře. Upřímně řečeno prvních 5 minut nevěštilo nic dobrého. Soupeř na nás vlétl takovým způsobem, že jsme ani nebyli schopni dostat balón z naší poloviny. Až v 5.min se domácí dopustili první větší chyby v obranné fázi a Petr Bělohoubek předložil tutovku pro Máru Schifflera, ale ten z malého vápna překopl prázdnou branku.

Ovšem tato chyba v zadních řadách soupeře nebyla jediná a naši útočníci se tak poměrně snadno dostávali do vyložených šancí. Bohužel zpočátku jsme měli velký problém s jejich proměňováním. Ve dvou případech se nám sice podařilo vstřelit gól, ale rozhodčí ani jeden neuznal pro odmávaný ofsajd. V 11.min jsme přeci jen šli do vedení, Bělohoubek našel před brankou volného Procházku a ten otevřel gólový účet 0:1. Vzhledem k tomu, že jsme i nadále pokračovali v zahazování šancí, tak se ke slovu dostal soupeř a z ojedinělého protiútoku po krásném střele z „voleje“ vyrovnal na 1:1. Zápas se rozhodl za pouhých šest minut, neboť v rozmezí mezi 33. a 39.minutou padly celkem čtyři góly a k naší radosti všechny do soupeřovi branky. Třikrát se trefil Petr Bělohoubek a jednou Luboš Polák a poločas jsme tak vyhráli 1:5.

Ve druhém poločase soupeř zlepšil hru v obranné fázi a už nám tolik neumožňoval tak časté zakončení, jako tomu bylo v první části. Přesto jsme si pár šancí vytvořili, ale využili jsme jen zaváhání domácího gólmana, který v 70.min nepřesně rozehrál a Lukáš Hromádko pohotovou střelou do prázdné branky přidal šestý gól. Soupeř se ve druhé půli prosadil dvakrát, v obou případech z penalty a tak se gólový účet uzavřel na stavu 3:6 v náš prospěch.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „zvládli jsme i druhé utkání tohoto víkendu, dnes navíc nejen po herní stránce, ale tentokrát i výsledkově. Nutno přiznat, že soupeř byl hodně silný ve středu hřiště a v útočné fázi. Naopak v defenzivě se dopouštěl hrubých chyb a já jsem rád, že se nám podařilo alespoň část těchto pochybení gólově potrestat. Velice platným hráčem našeho týmu byl opět Petr Bělohoubek, kterému se gólově daří, ale pochvalu si zaslouží i všech pět hráčů z žákovské kategorie, kteří všichni odehráli celé utkání a své pokyny si splnili na výbornou.“

 

 

Sestava:  Orlich L. – Pivoňka D., Souček P., Atexinger J., Frinta P. – Šticha J., Urban J., Polák L. – Schiffler M., Procházka D., Bělohoubek P.

Střídali: Kutman O., Hromádko L.

 

Góly: 3x Bělohoubek P., Procházka D., Polák L., Hromádko L.

Asistence: 2x Bělohoubek P., Orlich L., Procházka D., Polák L.

ŽK/ČK:  --

 

Foto ze zápasu

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem