KP MD 28.kolo: TJ Kunice – SK Slavia Velký Borek

TJ Kunice – SK Slavia Velký Borek 4:0 (2:0)

Ve středu 12.6 jsme v domácím prostředí hráli odložené utkání 28.kola s týmem SK Slavia Velký Borek. Vzhledem k současnému postavení obou týmů v tabulce, jsme byli asi mírnými favority a určitě jsme se chtěli ukázat domácím fanouškům v dobrém světle. Zápas se navíc hrál na hlavním hřišti za příjemné slunečného počasí.

Bohužel náš výkon zůstal hodně hluboko za naším očekáváním a tak jsme se spíše protrápili v vítězství 4:0.

V 19.min se nám povedla jedna z mála akcí, která si zaslouží slova uznání. Pohledná kombinace na levé straně s následným centrem před branku a chytrá výměna prostoru mezi Klímou a Boháčem skončila vedoucím gólem 1:0. Pět minut před koncem prvního poločasu přidal Boháč druhý gól a do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0.

Tentokrát nepomohla ani poločasová domluva a zlepšení ve druhé 40-ti minutovce bylo zcela zanedbatelné. Stále se opakovaly chyby z první půle, kdy hráči bez míče měli mnohdy špatný výběr místa, útočníci neustále otočeni zády k záložní řadě a o gólové přihrávky jsme se pokoušeli dlouhým nákopem z vlastní poloviny. V 55.min upravil Zadražil na 3:0, když využil hezkou přihrávku od Boháče a v 67.min opět Zadražil uzavřel gólový účet na konečných 4:0. Soupeř si za celý zápas vytvořil pouze dvě standardní situace, ale ani z jedné branku neohrozil.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „z herního projevu jsem zklamaný. Naše výkony měly v jarní části vzestupnou tendenci a tak jsem naše vystoupení většinou hodnotil pozitivně. Po herní stránce jsme zvládli nejen těžké zápasy např. s Neratovicemi či Rakovníkem, ale i zápasy s těmi slabšími týmy, což je někdy z hlediska herního projevu daleko těžší. Bohužel tento domácí zápas s Velkým Borkem nepatřil k těm povedeným. Hlavní příčinu vidím v nedodržování taktických pokynů, kdy hráči při řešení herních situací značně improvizovali a výrazně jsme se tak odchýlili od systému, který nám v posledních týdnech přinášel úspěch. Současně jsme byli na rozdíl od předešlých utkání málo produktivní a neproměnili jsme několik vyložených šancí. To ale není to, za co bych chtěl hráče kritizovat, více mi vadí ta chybějící disciplína při plnění taktických úkolů“

 

Sestava: Heřmánek J. – Kopta F., Souček P. (58‘ Korityák J.), Rezek M., Urban J. – Voldřich F. (58‘ Maršoun L.), Židlík V., Mlčák Z. – Klíma P., Zadražil A., Boháč J. (58 ‘ Smužanica V.);

 

Góly: 19‘ Klíma P., 35‘ Boháč J., 55‘ a 67‘ Zadražil A

Asistence: 2x Boháč J., Klíma P.

ŽK: Mlčák Z., Zadražil A.

Rozhodčí: : Drábek T. – Kvasnička V., Hamřík J.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem