ČFL 27.kolo: TJ Kunice - SK Roudnice nad Labem

TJ Kunice - SK Roudnice nad Labem 2:3 (2:0)

Dohrávku ČFL fotbalisté SK Roudnice zvládli. Na hřišti TJ Kunice vyhráli 3:2. Zraněného brankáře Pechatého,nahradil v základní sestavě brankář Teplic Martin Slavík.  Hostujícímu týmu přitom vstup do duelu nevyšel. Nejprve sice trefil Brožík břevno, ale ve 13. minutě domácí skórovali z penalty díky Dvořákovi.

Když se o deset minut později trefil i Rejhon, vypadalo to se svěřenci trenéra Pavla Janečka zle. Ve druhé půli ale přišla smršť. A nemohlo za to počasí. V 64. minutě snížil Svátek a v 78. minutě po faulu na Macháčka, proměnil penaltu Blažek. Dokonalý obrat zařídil v 87.minutě Bíro, který využil chyby brankáře Šebka a krásným gólem ze 40 metrů, zajistil Roudnici 3 body.

 

Pavel Janeček (trenér Roudnice): Na ČFL to byl hodně nadstandardní zápas. Ve druhé půli podali kluci heroický výkon. Začali jsme dobře, bohužel nedali tutovku, za což nás domácí potrestali. V tu chvíli jsme byli psychicky dole. V kabině byl menší humbuk a pak to začalo. Nadechli jsme se a hráli v eufórii. Vše završil parádní gól Bíra, který zachytil míč od gólmana a přes půlku hřiště to tam poslal. Snad jsme se z těch porážek konečně dostali a předvedeme to v dalších zápasech. Třeba už teď v neděli doma proti Karlovým Varům.

 

Zdeněk Hašek (trenér Kunice): Dva rozdílné poločasy a nepovedený výkon brankáře Šebka rozhodli o výhře Roudnice. První poločas jsme odehráli velmi dobře. Pohyb hráčů byl na vysoké úrovni a tím pádem jsme dostávali hosty pod tlak. Druhý poločas byl z naší strany špatný. Nepodrželi jsme v útočné fázi míč a Roudnice se dostávala do tlaku. Naše rozehrávka od brankáře až po polaře a obranou čtyřku byla strašná. Hráči chtěli hrát fotbal bez pohybu a to opravdu nejde.  

 

TJ Kunice: Šebek - Veselý, Ilko, Hell, Čelůstka - Kordiak, Balšánek, Tenkl, Jíra - Rejhon (87. Varga), Dvořák (78. Kotlík)

SK Roudnice nad Labem: Slavík – Chalupa, Petrášek, Kratochvíl (46. Macháček), Kučera – Mareš, Bíro, Kešner (25. Svátek), Brandejs (76. Nádeníček) – Blažek – Brožík

 

Branky: 13. Dvořák z pen., 24. Rejhon – 64. Svátek, 78. Blažek (pen.), 86. Bíro,

ŽK Veselý – Brožík, r. Pechanec

Diváci: 80

 

Foto ze zápasu

 

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem