ČFL 28.kolo: FK Králův Dvůr - TJ Kunice

FK Králův Dvůr - TJ Kunice 2:0 (1:0)

Hodnocení trenéra Haška: „Dnes se nám zápas nepovedl ani výsledkově ani herně. Naše hra neměla potřebné parametry, které by stačily na nadšený výkon domácích, kteří byli v ohrožení sestupu. Počátek utkání, jsme měli pod kontrolou a domácím nepůjčili míč. Bohužel z naši standartky jsme po rychlém protiútoku domácích dostali hned v 5 minutě branku.

Signál po rohovém kopu nevyšel, ale i tak jsme měli dostatečný počet hráčů v defenzivě a soupeř se nedostal do přečíslení, ale naše nedůslednost při bránění byla příčinou branky na 1-0. Po zbytek poločasu jsme hráli do „plných“, ale žádná šance nebo náznak šance jsme nedotáhli do vstřelení vyrovnávací branky. Vyrovnat se nám podařilo po rohovém kopu, kdy střela Marka skončila na břevně a odražený míč dal Veselý střelou přes hlavu do branky domácích, ale radost nám zkazil pomezní rozhodčí zvednutým praporkem.

Do druhého poločasu jsme šli se záměrem naší hru zrychlit a hlavně využívat situací jeden na jednoho. Záměr se nepovedl realizovat a tak domácí, kteří po prohraném souboji našeho obránce šli dva na jednoho a své vedení pojistili druhou brankou bylo po zápase.

Chybí nám důraz v osobních soubojích, dostáváme se do soupeřova pokutového území v malém počtu, nechytáme odražené míče. Celkově je náš výkon bojácný a hráči přestávají věřit ve své schopnosti. Kombinace je jen do šířky, chybí moment překvapení. Střel na branku je nedostatečný počet. Tři prohrané zápasy se na hráčích projevují, ale věřím, že kvalita podpořená bojovností a vůlí po vítězství nám v poslední části soutěže pomůže přinést ještě nějaké body.“

 

Kunice: Šebek – Ilko (46 Štancl), Veselý, Hell, Hanousek - Kordiak, Podrazký (70 Varga), Tenk - Rejhon, Marek, Jíra (70‘Dvořák).

 

Rozhodčí: Benedikt, Průcha, Štuk

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem