přípravný zápas: SK Kladno - Kunice 8:2 (2:0,3:0,3:2)

SK Kladno - Kunice 8:2 (2:0,3:0,3:2)

K poslednímu utkání před zimní přestávkou jsme zavítali na umělou trávu fotbalového klubu SK Kladno. Těžký soupeř byl pro nás příjemným zpestřením a kluci se na přátelské utkání velmi těšili. Hrálo se za mrazivého počasí, kdy teplota klesla hodně pod nulu a po dohodě se soupeřem jsme hráli 3x30 min.

Už v první třetině nám soupeř ukázal jeho sílu, kdy především velmi rychle přistupoval k našim hráčům a tak jsme byli nuceni vše řešit v daleko větší rychlosti a z toho pochopitelně pramenili naše chyby.  Přesto jsme v úvodní třicetiminutovce odehráli asi nejlepší část utkání. V 5.min jsme ovšem nechali více prostoru domácímu útočníkovi a ten utekl oběma našim obráncům a otevřel skóre utkání 1:0. V 18.min se prosadil kladenský hráč po levé straně a své vedení zvýšil na 2:0.

Druhou třetinu jsme začali ještě dobře a dokonce jsme se dvakrát dostali k nebezpečnému zakončení.  Nicméně zlom v našem výkonu přišel po třetím gólu. Ve 40.min zakončil domácí hráč své sólo dloubákem alá Poborský a upravil na 3:0. Od té chvíle se náš herní projev změnil a působili jsme odevzdaným dojmem . Logickým vyústěním byly další dva góly v naší síti a po dvou třetinách jsme tak prohrávali 5:0.

Ve stejném duchu pokračoval i úvod poslední části a my jsme v 63. a 67.min nedokázali zabránit dalším dvou gólům v naší síti. Novou krev do žil nám vlila krásná fotbalová akce, která v 68.min začala u Patrika Řezníčka a po jeho centru z pravé strany zakončoval Chalupník a  my jsme se tak mohli radovat z prvního gólu 7:1. V 82.min sice zaskočil domácí hráč našeho brankáře střelou z velké dálky a rozdíl byl opět o sedm branek, ale poslední slovo jsme měli my. V 83.min se v tlačenici před soupeřovou branou nejlépe zorientoval Buček a chytrou finální nahrávkou našel Šímu a ten upravil na konečných 8:2.

I přes vysokou prohru lze bylo toto utkání hodnotit kladně a zcela určitě bylo pro nás velmi přínosné.

 

Zahajovací sestava: Lomoz J. – Mlynář V., Drábek J., Hradecký T., Richter L. – Tůma A., Tůma F., Buček R., Brožek M. – Řezníček P., Chalupník M.

Střídali: Šíma O., Chlubna P., Regentík M.

 

Góly: Chalupník M., Šíma O.

 

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem