KP MD 29.kolo: SK Polaban Nymburk - TJ Kunice

SK Polaban Nymburk - TJ Kunice 1:9 (1:4)

V rámci 29.kola nás čekal soupeř s nelichotivou bilancí, který desetkrát v řadě prohrál a v tabulce se momentálně nachází na posledním 16.místě. Přesto většina jeho výsledků byla o jedné či dvou rozdílových brankách a to i s těžšími soupeři. Navíc podzimní duel s tímto soupeřem vyzněl lépe pro nymburský Polaban, který v Kunicích vyhrál 0:1.

Skóre utkání mohl otevřít hned v 1.min Zadražil, kterému předložil tutovku Najman, ale Tonda pálil nepřesně. Stejná situace se opakovala v 8.min a tentokrát se už skóre měnilo 0:1. V 16.min soupeř po samostatném sólu z poloviny hřiště vyrovnal na 1:1. Ovšem ještě do přestávky se nám podařilo strhnout vedení na svou stranu, když se dvakrát trefil Zadražil a jednou Klíma.

Do druhého poločasu jsme vystřídali čtyři hráče a navázali na kvalitní výkon z první půle. Ve 43.min se z blízka trefil Smužanica, na 1:6 zvyšoval Boháč a v 55.min přidal po individuální akci sedmý gól Voldřich. V 61.min to už vypadalo, že Najman protrhne svou střeleckou smůlu, ale byl ve vyložené šanci zfaulován. Proti nepsaným pravidlům byl přesto určen k zahrání pokutového kopu, který s přehledem proměnil 1:8.  Na konečných 1:9 upravil osm minut před koncem opět Jarda Najman.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „i když nás čekal soupeř ze samého dna soutěžní tabulky, tak jsme se na utkání připravovali zcela zodpovědně. Důraz byl kladen na dodržování herního systému, rychlou práci s míčem a kvalitu provedení ve finální fázi. Z celkového pohledu jsem byl s výkonem hráčů spokojen. Ono je mnohdy daleko těžší realizovat tyto úkoly proti slabšímu soupeři, který s postupem času zcela rezignuje, ale kluci si s tím poradili velmi dobře a odehráli solidní utkání. Zpočátku jsme se sice trochu trápili s proměňováním šancí, ale vytvořili jsme si jich poměrně hodně a tak je konečný výsledek zasloužený“

 

Sestava: Heřmánek J. - Kopta F., Souček P., Rezek M. (40‘ Smužanica V.), Urban J. (40‘ Voldřich F.) - Maršoun L., Židlík V., Mlčák Z. (54‘ Korityák J.) - Klíma P., Zadražil A. (40‘ Boháč J.), Najman J.

 

Góly: 8‘, 21‘ a 22‘ Zadražil A., 28‘ Klíma P., 43‘ Smužanica V., 46‘ Boháč J., 55‘ Voldřich F., 61‘ a 72‘ Najman J.

Asistence: 2x Najman J., Klíma P., Souček P., Kopta F., Voldřich F.,

ŽK: --

Rozhodčí: Šafránek J. - Němeček J., Křivka F.

 

Foto ze zápasu

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem