KP U19: Spartak Příbram – TJ Kunice

Spartak Příbram - TJ Kunice 5:3 (3:0)

Vzhledem k vyrovnanosti letošního sezóny jsme odjížděli k třetímu týmu tabulky s vědomím, že je v našich silách uhrát v Příbrami dobrý výsledek. Bohužel v naší hře bylo velmi mnoho nepřesností, navíc náš pohyb zejména v první půli nebyl ideální a tak je vítězství domácího týmu zcela zasloužené.

Úvodní branka tak trošku připomínala gól v síti naší reprezentace, když jsme v 9.min zahrávali standardní situaci a místo toho abychom ohrozili branku soupeře, tak jsme během pár vteřin prohrávali 1:0. 

I druhý gól byl doslova darovaný, když jsme uprostřed hřiště lacino ztratili míč a soupeř po rychlém přechodu do útoku zvýšil na 2:0.  V samotném závěru prvního poločasu jsem inkasovali potřetí a do kabin se tak odcházelo za stavu 3:0 pro domácí.

Do druhé půle jsme vstoupili lépe a na hráčích bylo vidět, že ještě chtějí bojovat.  V 50.min se nám podařilo snížit, když Hosnédlovu přihrávku chytře pustil za sebe Najman a Boháč snížil na 3:1. O pět minut později se rýsovala nadějná příležitost na vstřelení kontaktního gólu, ale náš hráč si šlápl na míč a naopak po dlouhém odkopu od domácí branky se dostal příbramský hráč do samostatného úniku a své sólo proměnil 4:1.  Neuplynuly ani tři minuty a po naší další individuální chybě to bylo už 5:1.  Přestože jsme po hodině hry prohrávali o 4 góly, tak paradoxně k zisku alespoň jednoho bodu jsme neměli zas až tak daleko. V 66.min neproměnil svou velkou šanci Ondra Ševčík, následně jsme měli několik příležitostí po sérii rohových kopů, v 71‘ nebezpečně zakončoval Vojta Židlík, v 80.min měl gólovou šanci Honza Urban a  až 82‘ se gólově prosadil Ondra Ševčík a v 85‘ uzavřel na konečných 5:3 Kuba Hosnedl.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Kunice: „ po prvním poločase jsem byl velmi zklamaný z přístupu některých hráčů, kteří dle mého názoru hráli hluboko pod své možnosti. Navíc jsme hodně chybovali a soupeři tak umožnili tříbrankové vedení. Naopak velmi pozitivně bych vnímal druhý poločas, ve kterém jsme zlepšili pohyb a vytvořili si několik gólových příležitostí.  Škoda jen, že jsme se nedokázali vyvarovat individuálních chyb a opět jsme umožnili soupeři skórovat, jinak jsme mohli odjíždět z Příbrami s lepším výsledkem.“

 

 

Sestava: Šach M. – Orlich L., Židlík V., Hosnedl J., Mohyla J.,–.Polák L. (58‘ Urban J.), Klíma P., Boháč J. – Kočí J. (46‘ Ševčík O.), Najman J., Rublič L.

Na střídaní:  Ševčík J.

 

Góly: Boháč J., Ševčík O.; Hosnedl J.;

Asistence: Hosnedl J., Boháč J., Najman J.

ŽK:  -- .

 

Rozhodčí: Jarolímek R. – Jarolímek M., Branšovský F.

 

Foto ze zápasu

 

 

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem