přátelské utkání: FK Říčany – TJ Kunice

FK Říčany – TJ Kunice 6:3 (2:2)

V sobotu 24.ledna jsme sehráli přátelské utkání s FK Říčany. S naším výkonem nemohu být spokojen, neboť jsme si pro toto utkání stanovili dva cíle a ani jeden z nich jsme v žádném případě nesplnili. Jednak jsme se chtěli zaměřit na dobré držení míč, ale v naší hře bylo naopak velmi mnoho nepřesností a ztrát. Druhým úkolem byla snaha hrát natolik zodpovědně, abychom neinkasovali, ale výsledek bohužel hovoří za vše.

 

Mužstvo v tréninku pracuje velmi dobře, ale přípravné utkání nám ukázalo, že je před námi ještě hodně práce.

 

Průběh utkání:

Hned v úvodu neproměnil tutovku Najman, který vystihl pomalou rozehrávku soupeře, obešel brankáře, ale trefil pouze boční síť prázdné branky. V 15.min zbytečně fauloval Rublič a soupeř z VPK vstřelil úvodní branku 1:0. O pár minut později měly oba týmy po jedné velké šanci, ale bez gólového efektu. Ve 22.min Rublič doběhl zdánlivě ztracený míč a jeho centr hlavou proměnil Polák 1:1.  Ve 27.min přihrával Polák a Najman otočil výsledek utkání na 1:2. O čtyři minuty později si po nedorozumění v obraně střílí vlastní gól Židlík 2:2. V závěru poločasu ještě neproměnil svou šanci Najman.

Ve druhém poločase se nejprve prosadil soupeř a třetím gólem upravil na 3:2. My jsme na vyrovnání potřebovali tři tutovky, nicméně v 71.min po asistenci Gillerna vyrovnal Najman na 3:3. Čtvrt hodiny před koncem jsme chybovali ve středu hřiště a vzniklou situaci řešil až brankář Orlich, jehož zákrok ale rozhodčí posoudil jako nedovolený a soupeř nařízenou penaltu proměnil 4:3. V závěru utkání se projevila naše nedisciplinovanost a v 86. a 88.min soupeř upravil na konečných 6:3

 

 

Sestava: Orlich L. – Gillern P., Židlík V., Korityák J., Mohyla J. – Boháč J., Klíma P., Polák L. – Rublič L., Najman J., Šach Mich.

 

Góly: 22‘ Polák L. (as. Rublič L.), 27‘ Najman J. (as. Polák L.), 66‘Najman J. (as. Gillern P.)

 

Trenér: L.Rublič

 

Vedoucí: --

 

foto z utkání zde

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem