OP - 15.kolo: Kunice B - Stříbrná Skalice

Kunice B - Stříbrná Skalice  4:0 (0:0)

Tento, tzv."zápas pravdy", ve kterém se hrálo prakticky o 4 body,  jsme odehráli na jedné straně bez 4 hráčů základní sestavy, ale s mnohými posilami z našeho áčka, byť řada z nich měla v nohách včerejší zápas.

Zpočátku jsme měli hru pod kontrolou, ale s přibývajícími minutami a s horšícím se terénem začali herně získávat hosté, kteří přijeli s velmi zkušeným a vyzrálým kádrem a s terénem se vyrovnávali podstatně lépe. Kopali více rohových kopů a vytvořili si i šance, které však zlikvidoval náš brankář "Tony" Přída.

 

Po přestávce jsme zpřesnili hru, uklidnili hru a začali jsme získávat navrch. Rozhodující byl první gól, který opakovanou střelou vsítil do Kunic se navrátivší kanonýr Vašek Socher. Soupeř pak musel mnohem více otevřít obranu a toho jsme dokázali dokonale využít, navíc hostím viditelně docházely síly a tak z toho nakonec bylo naše jasné, velmi důležité ,vítězství.

 

Branky:  Socher 2 , Zderadička, M.Skála

 

Sestava:  Přída - Richter, Černý, Pavel Lehovec, Burcev  (66‘Chramosta) - Chlubna, J.Trcka (75‘M.Skála), Simandl, D.Prokš (70’Novák)  - Socher, Zderadička

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem