ČFL 10.kolo: SK Roudnice nad Labem – TJ Kunice

Ilustrativní fotoSK Roudnice nad Labem – TJ Kunice 1:2 (1:1)

Hodnocení trenéra Jaroslava Peřiny: Myslím, že se potvrdilo, co jsem zmiňoval před utkáním. Čekal nás zatím nejsilnější soupeř, který měl velmi silnou ofenzívu a hlavně první poločas nám domácí zle zatápěli.

My jsme nedokázali dodržet taktický záměr, se kterým jsme do zápasu šli. Poprvé jsem musel o poločase zvýšit hlas, aby se tým probudil a začal plnit svoje úkoly. Bylo vidět, že domluva pomohla, protože právě akce, která znamenala naší druhou branku byla založena tak, jak jsme se na soupeře připravovali. V závěru jsme se sice dostali pod tlak domácích, ale také jsme podnikli několik velmi nebezpečných protiútoků, které měli skončit brankou. Jsem rád, že jsme s tak silným soupeřem dokázali výsledkově obstát a že na našem kontě přibyly tři veledůležité body.

 

Branky: 1. Svátek J. – 37. Rejhon D., 62. Ouedraogo I.

ŽK: 14. Brandejs D. (ROU), 21. Svátek J. (ROU) – 40. Ouedraogo I. (KUN), 83. Balšánek J. (KUN)  

ČK: 81. Petrášek T. (ROU)

 

SK Roudnice nad Labem: Pokorný J. – Petrášek T., Kratochvíl K., Šimkovský J., Kučera T. – Križan M. (65. Leibl M.), Kučera M., Brandejs D., Kešner L. (77. Schön V.) – Svátek J. (C (81 Pavlíček V.), Ansuma M. (65. Chalupa J.)

Trenér: Janeček P.

Náhradníci: Leibl J., Hrdlička T., Bojčuk D.

 

TJ Kunice: Tetour D. – Radoš P., Ilko P., Hrazdíra Š., Jeřábek M. – Balšánek J. (C), Farkaš D. (46. Micka J.), Ouedraogo I. (70. Kordiak J.) – Dvořák L., Rejhon D., Svoboda P. (63. Kotlík O.)

Trenér: Peřina J.

Náhradníci: Malý K., Veselý J., Štancl M.,

 

Rozhodčí: Myška – Melichar, Vnuk

DS: Havlíček

Diváci: 160

 

 

Průběh utkání (staženo z onlajny.com):

1

Zápas právě začal.

1

Roudnice právě vstřelila branku – 1:0! Tak to je start! Hned v úvodní minutě po chybné rozehrávce volného kopu Kunic a dobrému napadání Ansumi společně s Kešnerem, míč vybojoval Ansuma, nahrál pod sebe na ještě lépe postaveného JANA SVÁTKA, který sám proti Tetourovi dokázal skórovat. Asistence: Musa Ansuma

5

Šimkovský v poslední možné chvíli ukopl míč od nohy Ouedraoga, který už mohl centrovat do vápna na volného Dvořáka.

11

Nádherný centr Balšánka našel naběhnutého Rejhona ve vápně, který zpracoval míč a při střele, kdy byl sám proti golmanovi, dokázal Pokorný vytáhnout ze svého repertoáru skvělý zákrok

14

Hodně dlouho nebylo po surovém faulu DAVIDA BRANDEJSE přerušení a tak až teď uviděl žlutou kartu.

21

Po standardním faulu a vůbec prvním faulu střelce dnešního prvního gólu, dostává JAN SVÁTEK žlutou kartu.

27

Po odrazu jednoho z Roudnických obránců ve vápně, ke střele napřáhl Farkaš, míč ale netrefil a ihned poté putoval míč na útočnou polovinu hřiště Roudnice.

33

Šimkovský se snažil hlavou přihrát až Pokornému do brány, jeho úmysly vystihl Rejhon, který se snažil vyběhnutého Pokorného přehodit. Míč skončil až v ochranné síti za brankou.

34

Ansuma už se nemohl dívat na stále se přesouvající a po jednom z odrazů od hostujících obránců vystřelil. Jeho střela měla ten správný důraz, ale chyběl směr. Míč skončil těsně vedel levé tyčky.

37

Kunice právě vstřelily branku – 1:1! Nacvičené rozehrání rohového kopu. Z rohu mířil míč před vápno na nabíhajícího Rejhona, který svojí střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. V chumlu hráčů před brankou míč ještě tečoval jeden z domácích hráčů a Pokorný na teč nezareagoval, ani zareagovat nemohl.

40

Za faul na Kešnera, na půlící čáře vidí ISMAEL WANDEPANGA OUEDRAOGO žlutý kartónek.

44

Po volném kopu, který zahrával Kratochvíl se míče ujal Tetour. Ten se snažil rychle rozehrát na nabíhající útočníky s krajními záložníky. Míč nakonec odkopl do bezpečí navrátivší Kratochvíl.

45

Hosté na začátku druhého poločasu střídají. Ze hřiště odešel Dominik Farkaš, kterého na hřišti nahradil Jan Micka.

46

Jeden z obránců hostů zahrál ve svém vlastním vápně rukou. Ani pomezní, ani hlavní sudí ji však neviděl a tak následuje "pouze" roh pro Roudnici.

47

Tak tohle nedát, to je trestuhodné! Dvořák se po centru svého spoluhráče ocitl před bránou úplně osamocen, ale hlavičkoval zcela mimo do zcela odkryté branky!! Následně ho z druhé strany napodobil Svoboda.

53

Roudničtí svým napadáním dohnali hosty až k nahrávce na brankáře, toho atakoval Ansuma a scházelo jen pár centimetrů, a míč mohl mít na své kopačcce Ansuma.

55

Další Svátkova střela. Teď ale nadělala Tetourovi o hodně větší potíže, ten se musel pořádně protáhnout.

60

Skákavá střela Tomáše Kučery nadělala Tetourovi pořádné potíže. Ten míč pouze vyrazil před sebe a Ansumovi znovu scházelo jen pár centimetrů, aby mohl skórovat.

62

Kunice právě vstřelily branku 1:2! Po autu následovala série přihrávek na polovině Roudnice. Po odrazu od Petráška se míč dostal na úplně volného Ouedraoga, který udělal kličku brankáři a poté už pro něj bylo jednoduché dopravit míč do prázdné branky.

63

Hosté podruhé střídali. ze hřiště odešel Patrik Svoboda, kterého nahradil Ondřej Kotlík.

65

Dvojité střídání Roudnice. Jako první byl ze hřiště poslán Musa Ansuma, kterého nahradil Jaroslav Chalupa. Druhý střídaný je Mário Križan, kterého na hřišti nahradil Michael Leibl, posila na hostování z Čáslavi.

66

Bomba z nohy Kešnera orazítkovala levou tyčku a následná dorážka už Kešnerovi nevyšla a šla pouze do autu.

68

Chytrá střela Martina Kučery! Ten viděl brankáře hostů vyběhnutého a zkoušel to technicky – přehodit brankáře. Málem se mu to povedlo, na poslední možnou chvíli Tetour zasáhl míč rukavicí a vyboxoval do autu.

70

Další ze střídání hostů. Ze hřiště odešel Ismael Wandepanga Ouedraogo, kterého na hřišti nahradil Ján Kordiak.

76

Ondřej Kotlík se řítil sám na Pokorného. Pokorný zasáhl nohou a následně Petrášek odkopl míč do zámezí.

77

Třetí střídání Roudnice. Ze hřiště odešel Ladislav Kešner, náhradník na jeho místo je zcela čerstvý Vladislav Schön.

81

Za faul bez míče Tomáše Petráška na Dominika Rejhona uviděl viník červenou kartu! Roudnice zápas dohrává v deseti lidech.

81

Ze hřiště odešel střelec dnešního úvodního gólu – Jan Svátek, kterého nahradil Vít Pavlíček.

83

Hostující kapitán, Jakub Balšánek, dostal žlutou kartu za zbytečné řeči na rozhodčího.

86

Pokorný vytáhl skvělý zákrok proti střele Micky.

90

Kotlík ukličkoval co se dalo, ale Pokorný mu ještě stačil sáhnout pod nohy a míč vyrazit. Následně Kotlík mohl ještě znovu zakončit, ale jeho střela šla do boční sítě.

Nábor hráčů do TJ Kunice

Noviny Kunický fotbal

 

Staňte se fanouškem